Skip to main content
van Gurp

Mailchimp mailing

van Gurp Juweliers is uit Waalwijk vertrokken, waarvoor ook het nodige ontwerp werk gedaan moest worden, en heeft zich gericht op de hoofdvestiging in Breda. Vanaf de mooie omgeving van de Markt, onder de schaduw van de dom, verstuurt de juwelier regelmatig een mailing via mailchimp. Deze kom ik dan klaarzetten voor versturing.

screenbased

Het grote geheel

Wat fijn is aan een klant als van Gurp is dat zij vertrouwen hebben in de naam die ze hebben opgebouwd, en dat ik het logo mee mag nemen in het ontwerp. Door gebruik van kleur en het opnemen in de omgeving van het ontwerp (zoals het logo deels onder een blad te laten vallen) komt het ontwerp van de mailing veel beter tot zijn recht.

De details

Door de kleur wat lichter te zetten en over de papieren achtergrond te leggen, wordt het 1 geheel. Of zoals bij de Fromanteel mailing kiezen voor een witte variant van het logo met als toevoeging de gele Amsterdammertjes.

Join the discussion One Comment

  • Onze ervaring is dat Koen een creatieve alleskunner is. En datgene waar hij nog niet bekend mee is, maakt hij zich graag eigen. Heel vertrouwd en altijd de kosten in de gaten houdend; klasse!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.