Skip to main content
Sint en Piet poster

Poster - herbruikbaar

Rond Sinterklaas worden er weer kilo’s chocolade verkocht in alle vormen en maten, maar toch vooral als chocoladeletters. Deze poster was ge├»nspireerd door smeltende chocolade en natuurlijk de kleuren van onze goedheiligman.

A3 || posteractie

Het grote geheel

Van een afstand moet al duidelijk zijn waar het om gaat bij posters, omdat deze vaak op grotere afstand zijn dan je als boodschapper zou willen. Dus door het kleurgebruik en vorm, samen met de ‘prijs-sterren’ is de boodschap duidelijk.

De details

Het namaken van de smeltende chocolade om alvast de smaakpapillen te prikkelen was belangrijk om goed weer te geven met de reflectie van het licht op de juiste punten.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.